instant verliefd


Afgelopen jaar kocht ik mezelf dit leuke hebbedingetje aan! Het is een instax mini 8 van FujiFilm in een leuke lichtblauwe kleur met bijhorende tasje. De camera die sinds een jaartje razend populair is en nog steeds veel wordt gekocht. Logisch ook, het is een super leuk ‘speeltje’ waar je leuke dingen mee kunt doen.

De camera ziet er vrolijk uit, is een echt gespreksonderwerp als je ergens bent en mensen zien je camera én is makkelijk in gebruik. De foto’s die hij maakt zijn zoals je verwacht en het is leuk om een hele stapel ontwikkelde foto'tjes te hebben die je kunt ophangen, in kunt plakken of gewoon ergens neer kunt leggen. Het is een spontane manier van fotograferen waarbij je niet weet wat het eindresultaat gaat worden. Wees dus ook niet teleurgesteld als de eerste paar foto’s niet zijn zoals je had gehoopt. Het wordt beter als je meer oefent!

Afgelopen les maakten we foto's van een van onze favoriete producten. Ik nam mijn instax mee naar de les en kwam tot volgende resultaten.

#fotografie #camera